Max Pam en zijn vlijmscherpe tong

Afgelopen zondag heb ik weer mogen genieten van een vlammende Max Pam over integriteit. Alleen al zijn column maakt het de moeite waard om te kijken naar Buitenhof. Door zijn oprechte enthousiasme van deze keer maakt hij zelf een aantal kleine versprekingen. Wat overigens niets afdoet voor de inhoud, maar wel een beetje de snelheid en kracht uit het betoog haalt. Met en heerlijke cynische ironische ondertoon speelt Max met zijn woorden en laat niets heel van de personen die hij er van langs geeft. Zeker de column van afgelopen zondag kon afgesloten worden met een “zo, die zit!”

Ik zou niet graag in de schoenen van Balkenende staan, of Job Cohen.
Max Pam kun je beter te vriend houden :-).

Omdat het me niet lukt om het filmpje in deze post te verwerken heb ik maar een linkje aangemaakt: Max Pam over integriteit (Buitenhof 11 oktober 2009)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *